Na Kontaktoni

Na dërgoni përshtypjet tuaja

Ne duam të marrim reagime nga komuniteti ynë, nëse keni ndonjë sugjerim ose dëshironi të raportoni ndonjë gabim gjatë beta, ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit më poshtë. Për partneritete dhe pyetje të tjera ju lutemi na kontaktoni përmes emailit në lojë[email protected]ëra

Luaj Falas Tani